Calligraphy Arts Integritetspolicy

Kalligrafi Arts ("Vi") har åtagit oss att skydda och respektera din integritet.

Denna policy (tillsammans med vår Villkor för användning och alla andra handlingar som avses i den) innehåller den grund på vilken alla personuppgifter som vi samlar in från dig, eller som du lämnar till oss kommer att behandlas av oss. Läs följande noggrant för att förstå våra åsikter och praxis rörande dina personuppgifter och hur vi kommer att behandla det. Vi håller viss grundläggande information när du besöker vår webbplats och inser vikten av att hålla denna information säker och att du vet vad vi ska göra med det.

För syftet med Data Protection Act 1998 (lagen), är den registeransvarige Nicholas Lappage (Kalligrafi Arts webmaster) av 37 Kings Drive, Leicester, Leicester. LE3 3JD. United Kingdom

Denna policy gäller endast vår webbplats. Om du lämnar vår webbplats via en länk eller på annat sätt, kommer du att bli föremål för en politik för den webbplatsen leverantör. Vi har ingen kontroll över denna politik or villkoren i webbplatsen och du bör kontrollera sin politik innan du fortsätter att få tillgång till webbplatsen.

Information som vi samlar in från dig

Vi kan samla in och bearbeta följande uppgifter om dig:

  • Information som du tillhandahåller genom att fylla i formulär på vår webbplats calligraphyarts.co.uk (vår webbplats). Detta inkluderar information som ges i samband med registrering för att använda vår webbplats, prenumerera på vår service eller begära ytterligare tjänster. Vi kan också be dig om information när du rapporterar ett problem med vår webbplats.
  • Om du kontaktar oss, kan vi föra ett register över korrespondensen.
  • Vi kan också be dig att fylla i enkäter som vi använder för forskningsändamål, även om du inte behöver svara på dem.
  • Uppgifter om dina besök på vår webbplats, inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, lokaliseringsuppgifter, bloggar, driftssystemet, webbläsaranvändning och andra kommunikationsuppgifter, om detta krävs för våra egna faktureringssyfte eller annat sätt och de resurser som du kommer åt.

IP-adresser och cookies

Vi kan samla in information om din dator, inklusive om möjligt din IP-adress, operativsystem och webbläsare, för systemadministration och för att rapportera samlad information till våra annonsörer. Detta är statistiska uppgifter om våra användares surf åtgärder och mönster, och identifierar inte någon individuell och vi kommer inte att samla in personlig information på det här sättet.

Vi kan få information om din allmänna Internetanvändning med hjälp av en cookie-fil som lagras på hårddisken i din dator. Cookies innehåller information som överförs till din dators hårddisk. De hjälper oss att förbättra vår webbplats och att leverera en bättre och mer personlig service. De gör det möjligt för oss:

  • För att uppskatta vår publik storlek och användningsmönster.
  • För att lagra information om dina preferenser, och så att vi kan anpassa vår webbplats efter dina individuella intressen.
  • För att snabba upp dina sökningar.
  • För att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats.

Du kan vägra att acceptera cookies genom att aktivera inställningen på din webbläsare som gör att du kan vägra inställningen av cookies. Men om du väljer den här inställningen som du kanske inte kan få tillgång till vissa delar av vår webbplats. Om du inte har justerat in webbläsaren så att den kommer att vägra cookies, kommer vårt system utfärda cookies när du loggar in på vår webbplats.

Där vi lagrar DINA PERSONUPPGIFTER

De data som vi samlar in från dig kan överföras till och lagras vid en destination utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES"). Det kan också behandlas av personal som arbetar utanför EES som arbetar för oss eller för en av våra leverantörer. Sådan personal kanske bedriver, bland annat, uppfyllandet av din beställning, behandlingen av dina betalningsuppgifter och tillhandahållande av stödtjänster. Genom att skicka in dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, lagring eller behandling. We kommer att vidta alla åtgärder som rimligen kan krävas för att se till att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy.

All information du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar. Eventuella betalningstransaktioner kommer att krypteras. Där vi har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord som ger dig tillgång till vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord hemligt. Vi ber dig att inte avslöja lösenordet för någon.

Tyvärr är överföring av information via Internet inte är helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för dina data som överförs till vår webbplats; all överföring sker på egen risk. När vi har fått din information, kommer vi att använda strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

Användningsområden för den INFORMATIONS

Vi använder uppgifter som finns om dig på följande sätt:

  • För att säkerställa att innehåll från vår webbplats presenteras på det mest effektiva sättet för dig och för din dator.
  • För att ge dig information, produkter eller tjänster som du begär från oss eller som vi känner kan intressera dig, där du har samtyckt till att bli kontaktad för sådana ändamål.
  • För att utföra våra skyldigheter som följer av eventuella avtal som ingåtts mellan dig och oss.
  • Så att du kan delta i interaktiva funktioner på vår service, när du väljer att göra det.
  • Att meddela dig om ändringar i vår tjänst.

Vi kan också använda dina uppgifter, eller tillåta utvalda tredje parter att använda dina uppgifter, för att ge dig information om varor och tjänster som kan vara av intresse för dig och vi eller de kan kontakta dig om dessa genom post eller telefon.

Om du inte vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt, eller att vidarebefordra dina uppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte, kryssa i relevant ruta på formuläret där vi samlar dina data.

AVSLÖJANDE AV DIN INFORMATION

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part:

  • I händelse av att vi säljer eller köper något företag eller tillgångar, i vilket fall vi kan lämna ut dina personuppgifter för den presumtive säljare eller köpare av sådan verksamhet eller tillgångar.
  • Om vi ​​är skyldiga att lämna ut eller dela dina personuppgifter i syfte att uppfylla någon rättslig skyldighet, våra kunder, eller andra. Detta innefattar utbyte av information med andra företag och organisationer i syfte att bedrägeriskydd och minska kreditrisken.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att be oss att inte behandla dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi brukar informera dig (innan vi samlar in dina uppgifter) om vi tänker använda dina uppgifter för sådana ändamål eller om vi tänker lämna ut din information till tredje part för dessa ändamål. Du kan utöva din rätt att förhindra sådan behandling genom att kontrollera vissa rutor på de formulär som vi använder för att samla in data. Du kan också utnyttja sin rätt när som helst genom att kontakta oss på Kalligrafi Arts, 37 Kings Drive, Leicester, Leicester. LE3 3JD. Förenade kungariket eller email webmaster@calligraphyarts.co.uk

Vår webbplats kan, från tid till annan, innehålla länkar till och från webbplatser som tillhör våra partnernätverk, annonsörer och affiliates. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser, observera att dessa webbplatser har egna integritetspolicys och att vi inte accepterar något ansvar för denna politik. Vänligen kontrollera denna politik innan du skickar några personuppgifter till dessa webbplatser.

TILLGÅNG TILL INFORMATION

Lagen ger dig rätt att få tillgång till uppgifter som finns om dig. Din rätt till tillgång kan utövas i enlighet med lagen. Varje begäran tillgång kan vara föremål för en avgift på £ 10 för att möta våra kostnader för att ge dig information om den information vi har om dig.

ÄNDRINGAR I VÅR POLICY

Eventuella förändringar vi kan göra vår sekretesspolicy i framtiden kommer att publiceras på denna sida och i förekommande fall, meddelas du via e-post. Vi rekommenderar dock att du kontrollerar denna sida regelbundet för att hålla dig uppdaterad med eventuella nödvändiga ändringar.

KONTAKT

Frågor, synpunkter och önskemål beträffandedenna integritetspolicy är välkomna och ska adresseras till Kalligrafi Arts, 37 Kings Drive, Leicester, Leicester. LE3 3JD. Förenade kungariket eller email webmaster@calligraphyarts.co.uk

Din oro

Om du har några frågor om material som visas på vår webbplats, vänligen kontakta oss på något av följande sätt:

Skriv till:
Calligraphy Arts
37 Kings Drive
Leicester
Leicester
LE3 3JD
United Kingdom

Telefon: +44 (0) 116 2.331.850
E-post: jane@calligraphyarts.co.uk

Tack för besöket Calligraphy Arts.